Освен че мени фазите си и лунните дни, Луната прави и

...
Освен че мени фазите си и лунните дни, Луната прави и
Коментари Харесай

Луна във Везни: Животът е движение, намери своя ритъм!

Освен че мени етапите си и лунните дни,  Луната прави и цялостно странствуване през знаците – от Овен до Риби .

Тя престоява във всеки  между два и три дни, като  най-силно е въздействието на това пътешестване върху тялото и здравето ни . В предишното лечителите са знаели това и са се съобразявали с него в работата си. Всеки знак ръководи разнообразни органи в човешкото тяло.  Основните правила , които е добре да запомним,  са три :
Всичко, което вършим за органите, покровителствани от знака, в който е Луната, им се отразява извънредно благотворно (с изключение на интервенциите, с изключение на по спешност);Всичко, което натоварва и изтощава органите, ръководени от знака, в който е Луната, им се отразява извънредно отрицателно;Когато Луната  и е в даден знак, би трябвало да предприемем дейности по усилване и подсилване на съответните органи; а когато  – по изчистването им. Важна е крайната цел, която гоним, а не съответните процедури.
Знакът на Везни ръководи органите в региона на таза, бъбреците и пикочния мехур. Или съгласно разпоредбите нагоре това, което направим за тези органи при Луна във Везни, оказва доста мощно положително влияние (без интервенции, като се изключи спешните). От друга страна, в случай че натоварим ненужно тези органи в дните на Луна във Везни, ще страдаме повече. За интервенции в региона на таза е добре да изберем интервал на намаляваща Луна и да заобикаляме дните на Луна във Везни.

Енергията на Луна във Везни е лека и неуловима. В този интервал е целесъобразно да пазим бъбреците си от изстиване и да пием повече течности, изключително следобяд.

Везните са въздушен знак, символизиращ равновесието, което постоянно е динамично упражнение. Какво в тялото, а и в живота ти има потребност от повече равновесие? Какво е добре да изхвърлиш и „ отмиеш “ с доста вода, с цел да си възвърнеш вътрешния мир? Към коя житейска смяна отказваш да се адаптираш и какво ти носи това? Животът е придвижване, откри своя темп.

По „ Точното време 2 “, Йохана Паунгер, Томас Попе
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР